Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi Ocak'ta hizmete açılıyor

        (Fotoğraflı)

        ÇORUM (İHA) - AK Parti Çorum milletvekili Ahmet Sami Ceylan, İskilip atıf Hoca Devlet Hastanesi'nin Ocak ayından itibaren hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

        Konuya ilişkin bir açıklama yapan milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Ergün Turan yapılan görüşmeler sonucunda bugünde Yapı Daire Başkanı'nın da aralarında bulunduğu bir heyetin gelerek incelemelerde bulunacağını belirtti.

        Hastanenin yüzde 98'inin tamamlandığını hatırlatan Ceylan, "2011 yılında ihalesi yapılan 100 yataklı İskilip Devlet Hastanesi'nde bugüne kadar yaşanan müteahhit değişimi 1-1.5 yıl kaybettirdi. Hastanenin tamamlanması için TOKİ'den tamamlama komisyonu kurdurduk. TOKİ tamamlama komisyonu hastaneyi bünyesine aldı. Bugün incelemeler yapılacak. 10 Ocak'tan itibaren hastanemiz hizmet vermeye başlayacak. Yaşanan gecikmeden dolayı İskilip halkından özür diliyoruz" dedi.

        (MMY-BÖ)

        23.12.2017 11:38:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çorum İlçeleri
        Tüm Çorum Haberleri
         Çorum

        Çorum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa