Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Örnek ceviz bahçesinde fidan diktiler

        (Fotoğraflı)

        Sertaç Özdemir

        ZONGULDAK (İHA) - Zonguldak Valisi Ahmet Çınar ve beraberindekiler Kaleoğlu köyünde örnek ceviz bahçesinde fidan diktiler. Protokol, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Önder Ahlat'ın baba ocağını da ziyaret etti.

        Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Azar, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Gökhan İnan, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Demirtaş, Zonguldak İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cemalettin Çataklı, İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek ve diğer ilgililerle birlikte çiftçi Ramazan Ahlat ve Ahmet Sarıoğlu'nun ortaklaşa oluşturdukları bahçede örnek ceviz fidanı dikimi gerçekleştirildi.

        Arıdndan Vali Ahmet Çınar, J. Uzmn. Çavuş Önder Ahlat'ın Kaleoğlu köyündeki baba evini ziyaret etti. Vali Ahmet Çınar daha sonra Gökçebey ilçesine geçerek Örmeci Köyü Tavuk Çiftliğinde incelemelerde bulundu.

        (SÖ-OA-Y)

        22.12.2017 17:57:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa