Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Acar, Derbent Gençlik Derneği'ni ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Derbent İlçe Belediye Başkanı Hamdi Acar, ilçede yeni kurulan Derbent Gençlik Derneği'ni ziyaret etti.

        Kendisine eşlik eden mahalle muhtarları ve belediye meclis üyeleri ile birlikte ziyaret ettiği derneğin belediye olarak teşvik ve destek vermeleri neticesinde bir süre önce kurulduğunu hatırlatan Başkan Acar, "Dernek bünyesinde, ilçemiz gençlerinin faydalanabileceği bir dernek binasının kazandırılmasına yönelik çalışmalar da devam ediyor. Derbent Gençlik Derneği'nin kurulmasının ardından ilçemizde yaşayan gençler burada masa tenisi ve satranç gibi sportif faaliyetleri yapabilecekler, ayrıca bilgisayar, TV, kütüphane ve şark köşesinden de istifade edebilecekler. Gençlerimizin daha binanın açılışı yapılmadan bu mekana gösterdiği ilgi ise bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Önümüzdeki günlerde dernek binasının resmi açılışının yapılmasını planlıyoruz. Bugünkü ziyaretimizde gençlerimizle bir araya gelerek sohbet ettik, duygu ve düşüncelerini dinledik" dedi.

        (AH-Y)

        22.12.2017 15:43:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa