Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Üniversite öğrencilerinden köy okuluna gönül köprüsü

        (Fotoğraflı)

        Hayati Kanat

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sosyoloji Kulübü öğretim görevlisi Serhat Toker ve öğrencilerinin organize ettiği yardım kampanyası ile İscehisar ilçesi Karaağaç Köyü Şehit Ahmet Kaplan İlkokulu'nda öğrenim gören öğrencilere giysi yardımı yapıldı.

        Topladıkları yardımlar ile okula giden üniversite öğrencileri ayrıca çocuklar ile oyunlar oynayarak, şarkılar söyleyerek güzel vakit geçirmelerini sağladılar. Yardımların dağıtımının ardından öğrenci velilerinin hazırladıkları yiyecekler ikram edilirken, etkinliğe katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Karakış bu tür projelerin eğitimin bir parçası olduğu kaynaşmayı, birliği ve bütünlüğü artırdığını, yardımlaşma ve dayanışma duygusunu perçinlediğini kaydederek emeği geçen herkese teşekkür etti. Okul Müdürü Engin Alaca da sosyal sorumluluk projesi kapsamında öğrencilere zaman ayırıp onları mutlu eden Sosyoloji Bölümü Öğretim görevlisi Serhat Toker ve öğrencilerine, ayrıca etkinliğin planlanmasını yapan sınıf öğretmeni Berna Seven Taşar'a teşekkür etti.

        (HK-GC-

        21.12.2017 17:42:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa