Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Yıldırım, vatandaşları dinledi

        (Fotoğraflı)

        Nejdet Armağan

        MUŞ (İHA) - Muş Valisi Aziz Yıldırım, vatandaşlarla bir araya gelerek sıkıntı ve taleplerini dinledi.

        Valilik toplantı salonunda gerçekleşen 'Halk Günü' görüşmeleri kapsamında Vali Aziz Yıldırım'a Hasköy Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Ahmet Özkan da eşlik etti. İlk olarak kadınların katıldığı ve kurum müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Vali Yıldırım, devletin şefkatli yüzünü göstermeye devam edeceklerini belirterek, "Vatandaşlarımızı sorunlarıyla baş başa bırakmayacak, onların sorununu paylaşarak gidermeye özen göstereceğiz. Bizler burada Muş'a ve Muşluya hizmet için çalışıyoruz. Devletimizin kanunlar ölçüsünde bize sunduğu imkânlar çerçevesinde sizlerin ihtiyaçlarını gidermeye çalışacağız" dedi.

        Daha sonra halk günü görüşmelerinde erkeklerin sorun ve taleplerini dinleyen Vali Yıldırım, sorun ve taleplerinin çözümü noktasında da ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

        (NA-MSA-Y)

        21.12.2017 14:02:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa