Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Üniversite öğrencilerine diş taraması

        (Fotoğraflı)

        Uğur Yiğit

        SİVAS (İHA) - Cumhuriyet Üniversitesi Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu öğrencileri Diş Hekimliği Fakültesi'nde diş taramasından geçirildi.

        Diş Hekimliği Fakültesi yönetimi ve personelinin yakından ilgilendiği 40 kişilik öğrenci grubunun tedavileri 15 Temmuz Şehitleri Kliniği'nde yapıldı.

        Diş Hekimliği Fakültesi hocalarının yakın ilgisinden memnun kalan öğrenciler bu imkanı sağlayan Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığına ve Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne teşekkür ettiler.

        Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hakan Demiröz, ilçe hastanesinde diş kliniğinin bulunmadığını ve öğrencilerin böyle bir imkandan yararlandırılması konusunda yardımlarını esirgemeyen Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığına teşekkür ederek belirli aralıklarla etkinliğin tekrar planlandığını ve ihtiyacı olan öğrencilerin diş taraması ve tedavisi hizmetlerinden yararlanmalarının sağlanacağını söyledi.

        (UY-Y)

        21.12.2017 11:32:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa