Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bucak'a Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

        (Fotoğraflı)

        Seher Üzer

        BURDUR (İHA)- Bucak Eski Devlet Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi oluyor.

        AK Parti Bucak İlçe Başkanı Âdem Şengül, Burdur İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkanı Murat Erk, Sağlık Hizmetleri Başkanı Zafer Demir, Personel Başkanı Ufuk Ay Deniz ve Bucak İlçe Sağlık Müdürü Yasemin Erk tarafından Bucak Eski Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu. Devlet Hastanesi yeni yerinde hizmet vermeye başlarken, eski hastane binasının ise yenileme çalışmalarının ardından zemin katının 112 acil sağlık hizmetleri merkezi, 1. Katın Ağız ve diş sağlığı merkezi, 2. ve 3. katının da Yaşam Merkezi olarak hizmet vermesi bekleniyor.

        İncelemenin ardından AK Parti Bucak İlçe Başkanı Âdem Şengül, eski hastane binasında tadilat, onarım ve tefrişat işlerinin yakın zamanda tamamlanacağını söyledi.

        (SÜ-SÇ-Y)

        21.12.2017 09:26:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Burdur İlçeleri
        Tüm Burdur Haberleri
         Burdur

        Burdur

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa