Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gayretli çalışan memurlara başarı belgesi

        (Fotoğraflı)

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli'nin Pehlivanköy ilçesinde gayretli çalışma, tutum ve davranışlar, iş ahlakı, verilen sorumluluk ve görev anlayışında mesai mefhumu göstermeksizin hizmet eden memurlara başarı belgesi verildi.

        Kaymakam Emrah Bütün, makamında gerçekleştirilen törenle başarılı müdür ve memurlara belgelerini verdi. Kaymakam Bütün, başarı belgesi alan memurlarla ilgili yaptığı açıklamada, "Görevin ifasında gösterilen gayretli çalışma, tutum ve davranışlar, iş ahlakı; verilen sorumluluk ve görev anlayışında mesai mefhumu göstermeksizin gerçekleştirilen hizmetler nedeniyle İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Çandar, Çok Programlı Anadolu Lise Müdürü İsmail Hakkı Atik, Atatürk İlk ve Orta Okulu Müdürü Erdinç Durmaz, Müzik Öğretmeni Dilek Karakülah, Türkçe Öğretmeni Gizem Okan, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ali Yalçın, Kütüphane Memuru Yusuf Urfalı ve Kaymakamlık Bilgisayar İşletmeni Ayhan Akkaya, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 122'nci ve 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 31'inci maddelerine istinaden başarı belgesi ile taltif edilmişlerdir" dedi.

        Pehlivanköy Kaymakamı Emrah Bütün, aynı gayret ve tutum içerisinde görevlerin ifasını isteyerek, başarı belgesi verilen personelleri tek tek tebrik etti.

        (MA-MEF-Y)

        21.12.2017 09:04:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırklareli İlçeleri
        Tüm Kırklareli Haberleri
         Kırklareli

        Kırklareli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa