Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fabrika gibi belediye

        (Fotoğraflı)

        Seyfullah Solak

        ESKİŞEHİR (İHA) - Sarıcakaya Belediyesi, ilçe genelinde kullandığı park ve otobüs duraklarında kullanılan oturma grupları ve banklarını kendi bünyesinde üretiyor.

        Sarıcakaya Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü şantiyesinde bulunan atölyede, gölgelikli oturma bankı ve piknik masası gibi farklı kullanımlara yönelik mobilya imalatı yapılıyor. Üretilenler, ilçe merkezinde ki parkların yanı sıra tüm mahallelerde de kullanılıyor. Park-Bahçe Müdürlüğü şantiyesinde son derece modern tarzda üretim yapıldığını söyleyen Belediye Başkanı Faruk Güler "İlçe merkezimizde dahil olmak üzere tüm mahallelerimizde ihtiyaç duyulan gölgelikli oturma bankı ve piknik masası ve banklarımızı kendimiz üretmekteyiz. Konusunda tecrübeli personelimizce bu ürettiğimiz ürünlerimiz de yine ekiplerimizce park, yol kenarı ve yeşil alanlara monte edilerek güzel bir görünüm kazandırıyoruz. Bu şekildeki üretimle maliyeti de önemli ölçüde düşürüyoruz. Kendi yağımızla kavruluyoruz" dedi.

        (İHA-Y)

        20.12.2017 12:10:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa