Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Giresun'un gururu oldu

        (Fotoğraflı)

        GİRESUN (İHA) - Giresun, Ordu, Dereli ve Şebinkarahisar'da verdiği sıra dışı hizmetlerle dikkat çeken bakım merkezlerini bünyesinde barındıran Mavi Yurt Bakım Merkezleri 2017'de Milli İstihdam Seferberliği kapsamında Giresun'un en çok istihdam sağlayan kuruluşu olarak Cumhurbaşkanlığı tarafından ödüle layık görüldü.

        Cumhurbaşkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde Külliye'de düzenlenen 'İstihdam Şurası Milli İstihdam Seferberliği Ödül Töreni'ne davet edilen Mavi Yurt Bakım Merkezleri A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Yener Türk ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.

        Ödül töreni ile ilgili bilgi veren Mavi Yurt Bakım Merkezleri İcra Kurulu Başkanı Yener Türk, 2017'de Milli İstihdam Seferberliği kapsamında Giresun' da en çok istihdam sağlayan kurum olarak, ödüle layık görülüp Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki törene davet edilmekten büyük gurur ve onur duyduklarını söyledi. Türk, "Biz engelli ve yaşlı vatandaşlarımıza 24 saat hizmetin en güzelini vermeye gayret ederken, istihdam ettiğimiz çalışan sayımızı artırmaya çalışırken çok engel çıkarmak isteyenler oldu. Hatta tehditler aldık, sabotajla karşılaştık. Ancak hiçbir zaman yılmadık, yılmayacağız, biz bu günlere tırnaklarımızla kazıyarak geldik" dedi.

        Cumhurbaşkanlığı tarafından ödüle layık görülmelerinin çalışma şevklerini artırdığını belirten Türk, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da hem hizmetin en güzelini vermeye hem de çalışan sayısını artırarak istihdama katkı sağlamaya gayret edeceklerini de sözlerine ekledi.

        (AB-ÖS-Y)

        20.12.2017 11:29:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa