Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Buharkent MYO'da kan bağışı kampanyası

        (Fotoğraflı)

        Onur Durmuş

        AYDIN (İHA) - Adnan Menderes Üniversitesi Buharkent Meslek Yüksekokulu ve Aydın Kızılay Kan Merkezi iş birliğiyle "Kan Bağışı Kampanyası" düzenlendi.

        Kampanyada, özellikle kış aylarında azalan bağışlardan dolayı oluşan gereksinime dikkat çekilirken, öğrenciler ihtiyaç sahibi insanlara bir nebze olsun fayda sağlamanın kendilerini mutlu ettiklerini dile getirdi.

        Buharkent MYO Müdürü Doç. Dr. Mesut Kırmacı "Eğitim anlamında verilen ciddi uğraşların, gerçekleştirilen etkinliklerin yanı sıra öğrencilerimiz ile sosyal sorumluluk gerektiren hususlarda da çaba göstermeye çalışacağız" dedi.

        Personel ve öğrencilerin göstermiş olduğu yoğun ilgi memnun ederken, kampanyanın tekrarlanması dilekleriyle etkinlik son buldu.

        (OD-MB-Y)

        19.12.2017 09:56:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa