Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fatsa'da SYDV mütevelli heyeti muhtarlık seçimi

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Ordu'nun Fatsa ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı(SYDV) 2018 yılı faaliyet dönemi mütevelli heyet üyesi muhtar seçimi Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında gerçekleşti.

        Mütevelli heyet üyesi muhtarlık seçimine Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Kızılkaya, Fatsa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nevzat Aydın ve muhtarlar katıldı. Gerçekleşen genel kurul sonucunda Gölköy Mahallesi Muhtarı Abdullah Hafızoğlu ile Dolunay Mahallesi Muhtarı Tuncay Demirel yeni dönemde mütevelli heyetine seçilerek muhtarları temsil edecekler.

        Birlik ve beraberlik içinde en iyi şekilde bu görevi sürdüreceğini belirten Dolunay Mahallesi Muhtarı Tuncay Demirel, "Görevimizi en iyi şekilde yapacağım. Bizlere oy veren muhtar arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        (AA-SLH-Y)

        18.12.2017 14:51:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa