Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mardin çiftçisine destek

        (Fotoğraflı)

        Murat Akgül

        MARDİN (İHA) - Mardin Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, 6 bin 141 üreticiye 36 milyon 579 bin 837,58 TL destek verdi.

        Mardin Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Elçin yaptığı açıklamada, "Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, Bitkisel Üretime Destekleme Ödemesi Yapılmasına Dair Tebliği çerçevesinde Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı üreticiler tarafından ürün satış belgesi ile birlikte İlçe Müdürlüklerimize ibraz eden Artuklu, Kızıltepe, Derik, Nusaybin, Mazıdağı, Yeşilli ve Savur üreticilerimizden 6 bin 141 üreticiye toplam 36 milyon 579 bin 837,58 TL hububat-baklagil fark destekleme ödemesinin ödemeye esas kesin icmal Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımıza sunuldu. Üreticilerimizin yararlanacak diğer desteklemeler için Bakanlığımızca belirlenen ödeme takvimi doğrultusunda ve zamanında ödeme çalışmalarımız devam etmektedir" dedi.

        (MA-MP-Y)

        18.12.2017 14:08:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa