Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balya'da dayanışma gecesi

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Balya ilçesinde, Şamile Altıntaş İlkokulu Okul-Aile Birliği tarafından düzenlenen dayanışma gecesi ilgi gördü. Okul-aile birliğince velilerin kaynaşmalarını sağlamak amacıyla kadın velilere özel olarak düzenlenen gece de büyük coşku yaşandı.

        Gece, okulda yürütülmekte olan etkinliklerin de yer aldığı sinevizyon gösterisiyle başladı. Gösterinin ardından velilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. 19.30'da başlayan eğlencede, veliler saat 23.00'a kadar çalan müzik ile eğlenceye devam ederken, unutulmaz bir gece yaşandı. Eğlence devam ederken geceye katılan öğrenciler ise palyaçolar eşliğinde çeşitli oyunlar ve yüz boyama etkinlikleriyle keyifli zaman geçirdiler. Katılımcılara teşekkür eden Öğrenci Velisi Emel Gürçay "Bu geceyi okulumuz yararına düzenledik. Çok güzel bir etkinlik geçirdiğimizi düşünüyorum. Düzenlenen gece ile veliler birbirini tanıma fırsatı buldu. Eğlenirken okulumuza; dolayısıyla çocuklarımıza destek olmanın verdiği huzur ile buradan ayrılıyoruz. Düzenleyen, emeği geçen ve okulumuza destek için burada bulunan herkese teşekkür ederim" dedi. Geceye katılan velilere teşekkür eden Müdür Yardımcısı Naime Ocaktan da "Okulumuzda gelenekselleşmiş hale gelen bu dayanışma gecesi, her yıl velilerimizin istekleri doğrultusunda Okul-Aile Birliğinin kararıyla düzenlenmektedir. Bu yıl da 4.Geleneksel Dayanışma gecemizi düzenledik. Velilerimizle birlikte güzel vakit geçirdik. Emeği geçen öğretmen arkadaşlarıma ve velilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

        (FT-EME)

        18.12.2017 13:40:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa