Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Taşlıçay'da ışıklandırma ve refüj çalışmaları

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Arslan

        AĞRI (İHA) - Taşlıçay Belediyesinin cadde aydınlatma ve refüj çalışmaları tamamlandı.

        Belediye Başkanı İsmail Taşdemir çalışmaya yönelik açıklamalarda bulundu. Alt ve üst yapı çalışmalarının ilçede sürdüğünü ifade eden Taşdemir, Işıklandırma çalışmasının ilçeye renk kattığını belirtti. Başkan Taşdemir, diğer çalışmalarla da Taşlıçay'ın yıldızının parladığını kaydetti.

        Başkan Taşdemir, "Daha önce ilçemizin cadde aydınlatılması TEDAŞ tarafından yapılmıştı.Tabi bunlar cadde aydınlanması için artık yetersiz kalıyordu ve bundan dolayı biz bu konu ile ilgili bir proje hazırladık.Yapılan çalışmalar sonucunda orta cadde olmak üzere ilçenin giriş ve çıkışlarına 136 adet tasarruflu led ışıklı aydınlatma direği ile yeniledik.Taşlıçay artık geceleri de güzel olacak. Işıklandırma çalışması caddeye renk kattı. İlçe'de bu tür çalışmalarımız devam edecek. Bu çalışmanın ardından ilkbaharda yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmamız olacaktır.İlçenin giriş ve çıkışlarına kemer yapılması ardından, kaldırım ve asfalt çalışmalarımız başlayacaktır.Büyük projemiz olan sıcak su çalışmalarımızda ilkbaharda halkın hizmetine sunulacaktır.Işıklandırma çalışması güzel bir çalışma oldu. İnşallah ilçemizi daha güzel yerlere taşıyacağız" diye konuştu.

        (HA-AT-Y)

        18.12.2017 11:49:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa