Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrenciler proje kapsamında doyasıya eğlendi

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Gerger ilçesi Tırsık İlkokulu öğrencileri Birleşmiş Yürekler Projesi kapsamında doyasıya eğlenirken okulun duvarlarına ise resimler çizildi.

        Birleşmiş Yürekler Projesi dolayısıyla Gerger Tırsık İlkokuluna gelen proje yürütücüleri, Gerger Kaymakamlığı Proje ekibi üyeleri Şengül Güme, Demet İnci, Serpil Toksoy, Eda Kuruca, Seçkin Karaavcı, Mehmet Şahin, Abdulkadir Özdemir, ÇATOM Sorumlusu Nurcan Doğan okulda bulunan çocuklarla bir süre sohbet etti. Öğrencilerle bir yandan sohbet eden proje yürütücüleri bir yandan da okulun duvarlarına resimler çizdi. Proje kapsamında saçları uzayan bazı öğrencilerin saçları kesilerek şekillendirildi. Okulda yapılan çalışmaların ardından proje yürütücüleri, öğrencilerle sinema izleyip, dans edip, şarkılar söyleyip çeşitli oyunlar oynadı. Öğrencilerin doyasıya eğlendiği etkinlik sonunda öğrencilere ÇATOM ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından hazırlanan hediyeler dağıtıldı.

        Öğrenciler projede emeği geçen Gerger Kaymakamlığı proje ekibine ilçe milli eğitim müdürlüğüne, halk eğitim merkezi müdürlüğüne, Çatom'a, Gerger İmam Hatip Lisesi Müdürlüğüne teşekkür etti.

        (CK-SD-Y)

        17.12.2017 15:42:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa