Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Üniversite öğrencisinden ilkokul öğrencilerine yardım

        (Fotoğraflı)

        KAHRAMANMARAŞ (İHA) - Kahramanmaraş'ta Ekinözü Belediyesi tarafından başlatılan 'Kalem Tutan Eller Üşümesin' projesi kapsamında öğrencilere yardım, üniversite öğrencisinden geldi.

        Projeyi sosyal medyadan gören Kırıklale Üniversitesinde okuyan Merve Pekdoğan, Kırıkkale'den Ekinözü ilçesinde gelerek ilkokul öğrencilerine giyim yardımında bulundu.

        Yardım kampanyasına destek olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Merve Pekdoğan, "Kırıkkale Üniversitesi öğrencileri olarak Ekinözü Belediyesi ile Kardeş payı Platformu'nun 'Kalem Tutan Eller Üşümesin' projesine destek çıkıyoruz. Ben kendi imkanlarım ile proje için Kırıkkale'den buraya geldim. Küçüklerin mutluluğunu görmek çok güzel bir duygu" dedi.

        İlköğretim öğrencilerine desteğin yine bir öğrenci tarafından yapılmasının çok önemli olduğuna dikkat çeken Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ise, Merve Pekdoğan'a duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

        (OZR-Y)

        17.12.2017 15:26:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa