Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa Yenişehir Belediyesi'nden Beylikova TDİ Besi Organize Sanayi Bölgesine ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Abidin Emirdağ

        ESKİŞEHİR (İHA) - Bursa Yenişehir Belediyesi'nden bir heyet, incelemelerde bulunmak ve ilgililerden bilgi amaç amacı ile Beylikova Tarıma Dayalı İhtisas (TDİ) Besi Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti.

        Bursa Yenişehir Belediyesi Meclis üyeleri Emir Yörük ve Hüseyin Karayel'in başkanlığında bir heyet, Sanayi Bölgesindeki yatırımları yerinde inceledi. Heyette bulunan Yenişehir Belediyesi Kırsal Kalkınma Müdürü, Yenişehir Ziraat Odası Başkanı, Yenişehir Tarım İlçe Müdürü, Damızlık Birliği Başkanı, Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesinden Öğretim Görevlileri ve yatırımcılar, gezi ve incelemelerin ardından Belediye Başkanı Özkan Alp ile bir araya geldi. Besi Organize Sanayi Bölge Müdürü Musa Çoban ve Belediye Başkanı Alp, heyet üyelerine Beylikova ve Besi Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgi verdi.

        (İHA-Y)

        16.12.2017 14:14:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa