Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Gürlesin'den spora destek

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA)- Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İlçe genelinde 19 halı saha ve 5 de spor kompleksi yaptıklarını belirtti.

        Pamukkale Belediyesi, ilçe genelindeki alanı müsait olan çoğu lise ve ilköğretim okullarının bahçelerini spor kompleksleri ve halı sahalarla donattı. Akhan Şehit Doğan Acar Ortaokulu, Develi Ortaokulu, Irlıganlı Çok Programlı Anadolu Lisesi, Uzunpınar 70. Yıl Çok Programlı Lisesi, Bağbaşı Anadolu İmam Hatip Lisesi, Hürriyet Zehra Nihat Moralıoğlu Ortaokulu, Kuşpınar Saadet Erikoğlu İlkokulu ve Mehmetçik Lütfi Ege Ortaokulu bahçelerine spor kompleksleri tamamlandı. Pamukkale Belediyesi, 2017 yılı içinde de Kınıklı Atatürk Endüstri Meslek Lisesi, Anafartalar Endüstri Meslek Lisesi, Topraklık Cumhuriyet Anadolu Lisesi ve Akköy Çok Programlı Lisesi bahçelerinde halı saha yapmaya devam ediyor. Ayrıca mahallelerde de halı saha inşa eden Pamukkale Belediyesi, Yeniköy, Kale, Karahayıt, Güzelköy, Zümrüt, Kutluca ve Deliktaş, Karakova, Pınarkent, Fatih ve Kayıhan mahallelerinde de yeni halı sahalar inşa ederek ilçe genelinde toplamda 19 adet halı saha inşa etmiş oldu.

        Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, göreve geldiklerinden buyana ilçe geneline 5 spor kompleksi ve 19 halı saha kazandırdıklarını söyledi.

        Pamukkale Belediyesi olarak "Sporun ve sporcunun dostu" sloganıyla hareket ettiklerini belirten Hüseyin Gürlesin, "Spor yapan, sağlıklı büyüyen nesiller oluşsun istiyoruz. Bu nedenle sporun birçok alanında desteklerimiz sürüyor. Gerek spor turnuvaları düzenleyerek, gerek amatör spor takımlarına ve okullara spor malzemesi desteği yaparak spor yapmak isteyen her kesimin önünü açıyoruz. Amacımız, spor yaparak kötü alışkanlıklardan ve kötü arkadaşlardan uzak duran ve sağlıklı bireylerin topluma kazandırılmasına yardımcı olmaktır. Ayrıca geçtiğimiz hafta 'Pamukkale'de Okullar Sporla Hayat Buluyor' projesi ile ilçe sınırları içerisinde bulunan 132 okulun tamamına içinde 3 adet basket topu, 3 adet futbol topu, 3 adet voleybol topu, 1 adet top şişirme pompası, bir çift masa tenisi raketi 10 adet pinpon topu bulanan spor malzemesi çantası hediye ettik. Bütün bunların yanı sıra ilçemizin adını sporla da duyurmak adına Pamukkale Spor Oyunları'nı düzenledik. İlçemizin adını sadece turizmle değil spor ve kültürel aktivitelerle tüm dünyaya duyurmak istiyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak kurulduğumuz günden bu yana sorun ve sporcunun yanında olduk, bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.

        (İHA-Y)

        15.12.2017 17:57:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa