Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pertekspor'lu futbolcular, özel çocuklarla bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Fatma Çıray

        TUNCELİ (İHA) – Tunceli'de Pertekspor'lu futbolcular, özel çocuklarla bir araya geldi.

        Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup da mücadele eden 62 Pertekspor'lu futbolcular, Tunceli Özel Eğitim Uygulama Merkezi'ni ziyaret ederek özel çocuklarla bir araya geldi. Futbolcular ve teknik heyet, sınıfları tek tek dolaşarak çocuklarla sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Herkesin engelli bireyleri ziyaret etmesi gerektiğini belirten 62 Pertekspor Teknik Direktörü Erhan Koç, "Aslında her insanın uğraması gereken bir yer. Biz her zaman her şekilde kardeşlerimizin yanındayız. Onlara birazcık umut ve moral verebildiysek, ne mutlu bize. İnşallah pazar günkü maçımızı da bunlara hediye ederiz" diye konuştu.

        Her insanın bir gün engelli olabileceğini aktaran futbolculardan Sait Aydemir, "Her ailede ve her bireyde olabilecek bir durum. O yüzden bunları daha iyi anlamak ve empati kurabilmek lazım. Buraya geldiğimiz için çok mutluyuz. Hafta sonu oynayacağımız maçı da engelli kardeşlerimize armağan edeceğiz" diye konuştu.

        (FÇ-CK-Y)

        14.12.2017 14:16:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tunceli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tunceli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tunceli İlçeleri
        Tüm Tunceli Haberleri
         Tunceli

        Tunceli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa