Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akdağmadeni'nde 'Lider Engel Tanımaz' projesi

        (Fotoğraflı)

        Muammer Yıldız

        YOZGAT (İHA) - Yozgat'ın Akdağmadenin ilçesilinde Tüm Engelliler Derneği tarafından hazırlanan 'Lider Engel Tanımaz' adlı projesinin eğitimleri tamamlandı.

        Eğitimlerin 5 grup halinde 64 saatten oluştuğunu söyleyen Akdağmadeni Tüm Engelliler Derneği Başkanı Sait Ünlü yaptığı açıklamada,"Gençlik ve Spor Bakanlığı, gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerini desteklemek, potansiyellerini artırmak, sosyal hayatın her alanına etkin katılımlarını yükseltmek amacı doğrultusunda Gençlik Projeleri Destek Programı çerçevesinde Akdağmadeni'nde eğitim düzenledi. Bu eğitimde engellilere yaşam sevinci ve motivasyon, yönetici asistanlığı, liderlik, etkin yöneticilik, takım çalışması adı altında 5 grupta eğitim devam etti ve 64 saat olmak üzere kursiyerlerin eğitimleri tamamlandı" dedi.

        Eğitim sonunda 36 öğrencinin başarılı olduğunu söyleyen Ünlü,"Derneğimizin yapmış olduğu bu tip faaliyetlere bir yenisini eklemek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu projede derneğimize maddi kaynak sağlayan Gençlik ve Spor Bakanlığımıza şahsım ve derneğimiz adına teşekkür ederim" diye konuştu.

        (MY-BMG-UY-Y)

        12.12.2017 14:32:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa