Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Avcu yol çalışmasını inceledi

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tokmak

        BALIKESİR (İHA) - Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu yapımı süren Balıkesir Bigadiç yol çalışmalarını karayolları yetkilileri ile birlikte yerinde inceledi.

        Yol genişletme çalışması yapılan Balıkesir-Bigadiç yolunun Bigadiç'e giriş mevkisi Cevizli'de süren yol çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Avcu, yol çalışmalarını karayolları yetkilileri ile birlikte inceledi. Başkan Avcu, Karayolu yetkililerinden Cevizli mevkisine giriş ve çıkış noktalarında yapılan yol genişletme, düzenleme ve asfaltlama çalışmalarını hakkında bilgi aldı.

        Başkan Avcu, Bigadiç girişinde bulunan Cevizli mevkisinde yapılan yol çalışmaları bittiğinde bu mevkide meydana gelen kazaların azalacağını ve trafiğin rahatlayacağını belirterek, yetkililere teşekkür etti.

        (HT

        12.12.2017 10:59:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa