Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇEDAŞ Akdağmadeni'nde muhtarlara buluştu

        (Fotoğraflı)

        Muammer Yıldız

        YOZGAT (İHA) - Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde muhtarlarla bir araya gelen Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, kurumun çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

        Düzenlenen programa ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa'nın yanı sıra Yozgat İl İşletme Müdürü Mustafa Yılmaz, Akdağmadeni Şefi Mustafa Şen, Akdağmadeni Muhtarlar Derneği Başkanı Önder Gürel, mahalle ve köy muhtarları katıldı. Muhtarlar adına programda konuşan Akdağmadeni Muhtarlar Derneği Başkanı Önder Gürel, "Problemlerimizi istişare yaparak çözdüğümüz, evlerimize ve iş yerlerimize hayat veren ÇEDAŞ'a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

        ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa ise şirket olarak tüketicilerinin temsilcisi olan muhtarları önemsediklerini ifade ederek "Onlar gerçek anlamda mahallelerindeki, köylerindeki tüketicilerimizin taleplerini bize bire bir iletiyorlar. Bu da bizim için işlerimizi hızlı bir şekilde yaparak tüketicilerimizi memnun etmek için çok önemli bir husustur. Şirket olarak yaptığımız yatırımlarımızı paydaşlarımızla beraber yapmaya çalışıyoruz. 2018 yatırımının planlanmasına başladık. Bunu da nihai sonuca gelmeden önce paydaşlarımızdan da verileri almaya yönelik çalışma yapıyoruz. En önemli paydaşlarımızdan biri olan muhtarlarımızın da verecekleri katkılarının önemini biliyoruz. Onun için bu toplantıyı hazırladık" diye konuştu.

        Akboğa, ÇEDAŞ'ın Yozgat'ta 2017 yılı çalışmaları ve 2018'de yapılacak olan çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Akboğa, "2017 yılında ilçedeki armatörleri yeniledik, muhtarlara yönelik WhatSapp hattı kurduk. Bölge coğrafi konum bakımından karın çok yağması sebebi ile arızalara yönelik kısa zamanda müdahale ediyoruz. Şebekelerimiz uzaktan izleniyor. Yozgat genelinde kayıp-kaçak oranımız çok düşük seviyelerdedir. Bütün köylerimizde köye dönüş projesi kapsamında enerji hatlarımızı yenileme çalışması başlattık. Kurduğumuz acil muhtar hattı ile arızalara anında müdahale ediyoruz. Muhtarlar bizim için önemli değerlerdir" ifadelerine yer verdi.

        Konuşmaların ardından köy muhtarlarına teşekkür plaketi verilerek program sona erdi.

        (MY-GF-Y)

        11.12.2017 13:59:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa