Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İl Sağlık Müdürü Benli Bünyan'ı ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Ramazan Benli Bünyan İlçesinde bir dizi ziyaret, açılış ve incelemede bulundu.

        Ziyaret ve incelemelerinde İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Ramazan Benli'ye Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Bünyan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Nuri Çakır, Bünyan Cezaevi Tabur Komutanı Yarbay Barış Üner, AK Parti İlçe Başkanı Özkan Altun, Hastane Müdürü Fatih Arık ve Bünyan Cezaevi Müdürleri eşlik etti.

        Heyet öncelikle yapımı tamamlanan Bünyan Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonun açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından Bünyan Kapalı Cezaevi Kampüsüne geçerek kampüs içerisinde bulunan sağlık ocağının fiziki ve teknik durumu hakkında yetkililerden bilgi alınarak sağlık ocağını yerinde incelendi.

        Daha sonra projesi tamamlanarak inşaat ihale sürecinde olan 75 yataklı Bünyan Devlet Hastanesi hakkında incelemelerde bulunan İl Sağlık Müdürü BENLİ proje hakkında yetkililerden bilgi alıp karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak ilçeden ayrıldı.

        (SK)

        08.12.2017 16:36:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa