Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karadağ'dan Kılıçdaroğlu'na tepki

        - "Kılıçdaroğlu, dış güçler hangi tiyatroyu oynamasını istiyorsa onu oynuyor"

        (Fotoğraflı)

        Muhammed Muttalip Yalçın

        ÇORUM (İHA) - AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, ana muhalefet partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirerek, "Öyle bir ana muhalefet partisi lideri var ki dış güçler hangi tiyatroyu oynamasını istiyorsa onu oynuyor. Ellerine tutuşturulan hangi senaryo varsa onu sahneliyorlar" dedi.

        AK Parti İskilip İlçe başkanlığı tarafından düzenlenen İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

        CHP liderini eleştirdikten sonra Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli'ye teşekkür eden Karadağ, "AK Parti Çorum İl Başkanı olarak Devlet beye teşekkür ediyorum. Bugüne kadar her zaman devletin ve milletin yanında olmuştur. Allah ondan razı olsun" ifadelerini kullandı.

        Her seferinde Türkiye'ye müttfefik ve startejik ortak olduğunu açıklayan Amerika'nın Türkiye'yi parçalamak için her türlü oyunu oynadığına dikkat çeken Karadağ, Amerika'nın işbirliği yapmadığı terör örgütünün kalmadığına dikkat çekti.

        FETÖ tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz darbe girişiminin başarılı olduğu taktirde Türkiye'nin bölüneceğine dikkat çeken Karadağ, "Eğer ülkemiz bölünüp parçalansaydı bugün bu dava da olmayacaktı. 15 Temmuz'da başaramadıklarını elde etmek için şimdi ellerinden gelen yapıyorlar. Amerika'daki davaya bakın bu ülkeye ihanet ederek kaçanları duruşma salonlarında görüyoruz. Ciddi bir tehlike ile karşı karşıyayız. Bu belaları def edecek bir lider var oda Recep Tayyip Erdoğan. Türkiye'nin karşı karşıya kaldığı bu tehlikeli durumlarla mücadele edebilecek başka lider yok" dedi.

        İskilip ilçesine yapılan yatırımlar hakkında da bilgi veren Mehmet Karadağ, "İskilip, belediye hizmetleri kanalıyla hak ettiği yere geldi. Alt yapıda uzun yıllar yoluna devam edebilecek bir yapıya kavuştu. Hizmetlerin dışında il genel meclisi 3 yılda sadece İskilip'e 75 milyon liralık hizmet yaptı. 2018 yılında da 10 milyon liralık bir hizmet yapılacak. Tımarlı sulama projesi hızlı bir şekilde ilerliyor. İskilip yolunun 55 kilometrelik bölümü ihale edilmişti. Dün itibariyle sözleşmesi imzalandı. Atıf Hoca Gençlik ve Kültür Merkezine 400 bin lira ödenek ayrıldı. Gençliğimize, kadınlarımıza İskilipli hemşehrilerimize hayırlı olsun. Doğalgaza bu yıl sonunda kavuşuyoruz. Özellikle kadınlarımız gerçekten çok mutlu olacaklar. Zaman zaman hakkında spekülasyon yapılan hizmetlerde var. Bunlardan bir tanesi Devlet Hastanesi. Devlet Hastanesinde aksaklıklar oldu. Bu konuyla ilgili Sağlık Bakanımızla görüşüldü. Hastanenin yüzde 98'i bitti. Yüzde 2'lik bölüm kaldı. Devlet hastanesi'ni TOKİ yapıyor. En kısa sürede hastane bitirilerek halkımızın hizmetine sunulacak." şeklinde konuştu.

        2019 seçimlerine giderken düsturlarının millete hizmetin yanı sıra gönülleri fethetmek olduğunu vurgulayan Karadağ, "Hizmet ederken milletvekilleri, il başkanı, merkez ilçe başkanı, ilçe başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri tüm teşkilatlar hepimiz mütevazı olmak zorundayız. Vatandaşlarımız kibirli, gururlu insanı sevmiyor. Ne kadar hizmet ederseniz edin kibir ve gururlu olduğunuzda insanların gönlünü fethedemezsiniz. Samimiyet olmadığı müddetçe mütevazı olmaklada gönüllerini kazanamazsınız. Biz gönüller kazanacağız. Nefsimizi ayaklar altına alacağız" ifadelerini kullandı.

        (MMY-BÖ)

        07.12.2017 16:11:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çorum İlçeleri
        Tüm Çorum Haberleri
         Çorum

        Çorum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa