Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Selçuk Üniversitesinde öğrenci yurdu ve arsa devir protokolü imzalandı

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü ve hayırsever işadamı Nurullah Ercan arasında Konya'nın Akören ilçesinde bulunan beş katlı öğrenci yurdu ve arsasının devri için protokol imzalandı.

        Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, protokolün imzalanmasının ardından yaptığı açıklamada, "Akören Ali Rıza Ercan Meslek Yüksekokulumuzun kurucusu ve isim babası Ercan Ailesi üniversitemize yaptığı hizmetlere bir yenisini ekledi. Okulumuzun arazisinin içinde bulunan bir yurt binasını kullanmak üzere üniversitemize tahsis ettiler. Çok hayırlı ve bereketli bir yatırım yaptınız. Bu şekilde üniversitemizin hem eğitim öğretim hem de hizmet kalitesini yükseltecektir. Allah, sizin gibi insanların sayısını arttırarak daha çok versin. Kendilerine bu vesileyle teşekkür ediyoruz. Böyle hayırseverlerin olması gerçekten ülkemizdeki eğitim açısından önemli avantaj ve katkıdır. Temennimiz bu şekilde hayırsever insanlara, Allah'ın daha çok fazlasını vermesidir. Tüm hizmetlerinden dolayı Ercan Ailesine teşekkür ediyoruz" dedi.

        Hayırsever işadamı Nurullah Ercan, Selçuk Üniversitesi'nin şehrin gözbebeği olduğunu belirterek, "Üniversitemize hizmet etmekten ve ortak faaliyetler yapmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Rahmetli babam için yapılan yurt binası benim adıma kaldı. Zaten bunu bugüne kadar üniversite işletiyordu. Bugünden sonra da gerçek hükmünü üniversitemize devretmiş bulunuyoruz. İnşallah hayırlı olur, güle güle kullanırsınız" şeklinde konuştu.

        Akören Ali Rıza Ercan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Eray Tulukcu, yapılan hayırdan dolayı mutlu olduklarını belirterek, Hayırsever Nurullah Ercan'ın öğrencilerin mezuniyet törenlerine katılarak onları motive ettiğini söyledi.

        Selçuk Üniversitesi Rektörlük binasında gerçekleşen protokole Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Hayırsever İşadamı Nurullah Ercan, Eski Köy Hizmetleri Genel Müdürü Ali Altuntaş ve Akören Akören Ali Rıza Ercan Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Eray Tulukcu katıldı.

        (ÇY-İP-Y)

        06.12.2017 17:27:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa