Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kağızman'da yoğun kar yağışı

        (Fotoğraflı)

        Serkan Çağlar

        KARS (İHA) - Kağızman'da sabah saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Köy yollarının kapanmaması için ekipler seferber edildi.

        İlçe merkezi ve köyleri etkisi altına alan yoğun kar yağışı yüksek kesimlerde 30 santimi aştı. Özel İdare ve Karayolları ekipleri seferber edilirken köylerde yaşanacak sağlık sorunları için 112 Acil Sağlık ekipleri de hazırda bekletiliyor. Gece saatlerinde etkisini artırması beklenen kar yağışına karşı sürücüler uyarıldı.

        Kağızman Kaymakamı Ercan Öter, "Köy yollarının kapanmaması için ekipler seferber edildi. Şuan itibariyle bizlere ulaşan bir olumsuz durum yok. Gece boyunca yine ekiplerimiz hazır halde bekleyecekler. İlk yağan kar olduğu için zemin oldukça kaygan. Sürücüler zincirsiz yola çıkmasın" dedi.

        (SÇ-AA-Y)

        06.12.2017 16:08:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kars İlçeleri
        Tüm Kars Haberleri
         Kars

        Kars

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa