Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kimi var kurtarır, kimi var işkence yapar

        (Fotoğraflı)

        Adem Küçükkaya

        ERZİNCAN (İHA) - Erzincan'da yaşanan kedi vahşeti, Erzincanlı vatandaşları derinden üzdü. Erzincanlılar hem sosyal medyada hem de çeşitli platformlarda hadiseyi kınayarak olayın failine gerekli cezaların verilmesini isterken, akıllara birkaç gün önce boş havuza düşen ve kurtarılmayı bekleyen tavşana özel ilgi ve sevgi gösteren gazetecinin örnek davranışı geldi.

        Erzincan'daki kedi vahşetinden birkaç gün önce boş havuza düşen ve kurtarılmayı bekleyen tavşana özel ilgi ve sevgi gösteren Gazeteci Yazar Halil İbrahim Özdemir'in davranışı, Erzincanlıların hayvanlara olan sevgisinin bir göstergesi oldu. Erzincan'da uzun yıllar gazetecilik ve yazarlık yapan Halil İbrahim Özdemir (61), Üzümlü'deki bağ evine gidince tarımsal sulama için kullandığı 2.5 metre derinliğindeki havuzun içerisinde yaban tavşanı ile karşılaştı. Bir süre önce boş havuza düştüğü tahmin edilen tavşanı yakalamak için uzun süre uğraşan Özdemir, kovalamaca ardından tavşanı yakaladı. Yakaladığı tavşana özel bir ilgi ve sevgi ile yaklaşan Özdemir, korku içinde olan tavşanı öperek doğaya saldı.

        Bu olaydan henüz birkaç gün geçmişken Erzincan'da kediye yapılan işkence vatandaşları üzdü. Er olduğu anlaşılan T.H. orduevi önünde kediye önce yumrukladı, ardından tekmeleyerek öldürdü. Kedi vahşeti ile tekrar gündeme gelen Erzincan halkı, olayı kınadı. Erzincanlılar Gazeteci Özdemir'in davranışının Erzincanlıların gerçek kimliğini ortaya çıkardığını söyledi.

        Gülsüm A. isimli bir vatandaş "Erzincan'ın bu olaylarla anılması hepimizi derinden üzmüştür. Adı üstünde Erzincan candır ve bütün canlara değer verir" dedi.

        Esnaf Fecri Aydın ise "Erzincan'da meydana gelen olay bizi derinden üzdü. Biz hayvanseverler olarak böyle şeylere karşıyız ve bu tür olayları da kınıyoruz" diyerek tepkisini dile getirdi.

        (AK-AT-MK-Y)

        05.12.2017 17:27:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzincan İlçeleri
        Tüm Erzincan Haberleri
         Erzincan

        Erzincan

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa