Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pervari'ye KÖYDES'le 3 milyon 936 bin TL yatırım yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Niyazi Deniz

        SİİRT (İHA) - Köy ve mahalle muhtarlarıyla düzenlenen toplantıda konuşan Siirt'in Pervari İlçe Kaymakamı Hakan Şeker, KÖYDES ile ilçeye 3 milyon 936 bin TL harcama yapıldığını söyledi.

        İlçe merkezinde özel bir otel salonunda düzenlenen yemekli toplantıda, ilçe genelinde yapılan ve yapılacak olan yatırımlar, Köylerin Altyapılarını Destekleme (KÖYDES) projelerinin yanı sıra asayiş ve güvenlik konuları görüşüldü. Toplantıda, muhtarlarını sorunlarını da dinleyen Kaymakam Şeker, çözümü noktasında neler yapılabileceği üzerine istişarelerde bulunuldu. Kaymakam Şeker, muhtarlar aracılığıyla mahalle ve köylerde bulunan sorunların tespit edilerek, çözüm üretmek amacıyla böyle bir toplantının düzenlendiğini belirterek, "Pervari'nin daha çok kalkınması için belediyemiz ile birlikte tüm kurumlarla koordinasyon ve işbirliği içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah üretim odaklı projeleri vatandaşlarımızla buluşturacağız" dedi.

        Kaymakam Şeker, 2016 yılı içinde KÖYDES projeleri kapsamında 1 milyon 804 bin TL, 2017 yılında ise 3 milyon 936 bin TL harcama yapıldığını söyledi.

        (MND-MP-Y)

        05.12.2017 15:44:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Siirt İlçeleri
        Tüm Siirt Haberleri
         Siirt

        Siirt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa