Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balya'da eğitime kaymakam desteği

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Balya ilçesinde, Kaymakamı Fatih Topuz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzanç Kariyer Günleri etkinliği kapsamında İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini ziyaret ettiler. Okul Müdürü Ahmet Kürcen tarafından karşılanan Kaymakam Topuz, öğretmenleri sohbet ederken, okulda eğitim öğretimin nasıl gittiğini ve öğretmenlerin ihtiyaçları olup olmadığını sordu.

        Daha sonra, öğretmenler ve öğrencilerle birlikte yarım saat kitap okuyan kaymakam ve ilçe milli eğitim müdürü, öğrencilere kitap okumanın faydalarından bahsederken insana en iyi dostun kitap olduğunu söyledi. Öğrencilerle yaklaşık bir saat hoş zaman geçiren kaymakam ve ilçe milli eğitim müdürü, öğrencilere kariyer danışmanlığı eğitimi verdi. Öğrencilere hedeflerinin ne olduğunu soran kaymakam, hedeflerine ulaşmak için neler yaptıklarını öğrencilerden dinledi. Balyada Eğitim öğretim faaliyetlerini yakından takip eden kaymakam Fatih Topuz, İmam hatip öğrencilerinden gelen "Siz nasıl kaymakam oldunuz?" sorusu üzerine öğrencilere kaymakam oluncaya kadarki hayat serüvenini anlattı. Kaymakamın bu paylaşımını dikkatle dinleyen öğrenciler, kaymakam Topuz'a teşekkür ettiler. Kaymakam Fatih Topuz, Okul Müdürü Ahmet Kürcen'den okul ile ilgili genel bilgiler aldıktan sonra okul personeli ve öğrencilere başarı dileğinde bulundu. Kaymakam Topuz, ilçede eğitim kalitesini el birliğiyle artıracaklarını söyledi.

        (FT-EME)

        03.12.2017 11:23:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa