Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Şentürk, Çiçekdağı İlçesini ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        KIRŞEHİR (İHA) - Vali Necati Şentürk, Çiçekdağı ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

        Kaymakamlık ziyareti ile başlayan programda Vali Necati Şentürk, Kaymakam Vekili Nurbaki Yalçın'dan ilçede yürütülen faaliyetler hakkında brifing aldı.

        Ziyaret sırasında yapılan konuşmada, ilçede devam eden yatırımları yerinde görüp inceleyeceklerini belirten Vali Necati Şentürk, ilçedeki çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini söyledi.

        İlçe yöneticilerinden de detaylı bilgiler alan Vali Necati Şentürk, "Çiçekdağı en güzide ilçelerimizden biridir. İlçemize yapılan yatırımların en kısa zamanda tamamlanıp hizmete açılması için gayret gösteriyoruz. Ayrıca, ilçemizde yürütülen yatırımların takibini önemsiyoruz. Çiçekdağı ilçesini daha güzel, daha yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz" dedi.

        Vali Necati Şentürk'ün Çiçekdağı ziyareti ilçe yöneticileri ile yaptığı görüşme ve vatandaşlarla yaptığı sohbet ile sona erdi.

        (EÖ-AÖ-Y)

        01.12.2017 11:23:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa