Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kumru'da eğitime destek

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Ordu'nun Kumru ilçesinde "Geleceğimiz İçin Bir Sınıf da Sen Yaptır Projesi" ile Atatürk Ortaokulunda sınıfların donanım ve tadilatı gerçekleşti.

        Tadilat çalışmasının ardından okulda bir tören düzenlendi. Törende konuşan Kumru İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Evin, "Bakımı ve onarımı yapılmış, öğretici görsellerle bezenmiş sınıflar kurmaya karar verdik ve bu çalışmayla yıpranmış ve yenilenmeye ihtiyacı olan sınıflarımızı ele aldık. Sınıflarımızın zeminlerine granit, laminat döşemesi, duvarlarının alçısı, sıvası, boyası, barisol tavanı, perdesi, sınıfın özelliğine uygun eğitici görselleri, panoları ve eğitim mobilyaları ile zenginleştirmeye karar verdik. Her sınıfı yeniden donatıyoruz ve sınıflarımıza destek olan kişi ve kurumlarımızın isimlerini veriyoruz" dedi.

        Sınıfların donatımına destekte bulunan kişi ve kurumlara teşekkür plaketlerinin verilmesinin ardından program, sınıfların gezilmesi ile son buldu.

        (AA-SLH-Y)

        28.11.2017 13:41:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa