Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin ve çevresinde kuvvetli sağanak yağmur bekleniyor

        MERSİN (İHA) - Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü, bu geceden başlamak üzere yarın Mersin ve çevresinde kuvvetli sağanak yağmur beklendiğini, vatandaşların ani sel, su baskını, yıldırım, dolu ve hortum riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmasını istedi.

        Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, bu gece saat 03.00 ile yarın saat 23.59 saatleri arasında kuvvetli, yer yer çok kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurun beklendiği bildirildi. Bu gece Anamur, Gülnar, Aydıncık, Bozyazı ve Silifke ilçelerinde etkili olacak olan yağmur, yarın öğle saatlerinde ise Mersin merkez ile Tarsus ve Çamlıyayla ilçelerinde etkili olacak.

        Yetkililer, vatandaşların ani sel, su baskını, yıldırım, dolu ve hortum riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmasını istedi.

        (KRY-Y)

        27.11.2017 16:26:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa