Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beyin kanamasından ölen Şahin Ulu'nun organları başka hastaların umudu oldu

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep'te beyin kanamasından ölen 63 yaşındaki Şahin Ulu'nun organları, nakil bekleyen başka hastaların umudu oldu

        Gaziantep Nizip doğumlu 63 yaşındaki Şahin Ulu geçirdiği beyin kanaması sonucu Ersin Aslan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından, ambulans ile NCR İnternational Hospital'e sevk edildi. Yoğun bakımda yapılan tüm müdahalelere rağmen beyin ölümü gerçekleşen Şahin Ulu'nun organları başka hastalar için umut oldu. Yakınlarının "Ulu'nun, sağlığında organlarını bağışladığını" söylemesi üzerine ailenin rızası ile başlatılan nakil işlemleri ile Şahin Ulu'nun karaciğeri İstanbul Şişli'deki Florence Nightingale Hastanesine, kornealar ise Gaziantep Ersin Aslan Devlet Hastanesine gönderildi.

        Organları ile öldükten sonra insanlar için umut olan ailenin bu örnek davranışı organ nakli bekleyenlerin ve sağlık camiasının takdirini kazandı.

        (SD-

        25.11.2017 14:15:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa