Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Personeli, Başkan Kayda'nın Öğretmenler Günü'nü kutladı

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Salihli Belediyesi personeli, 24 Kasım Öğretmenler Günü olması nedeniyle eğitimci bir belediye başkanı olan Zeki Kayda'yı makamında ziyaret ederek, Öğretmenler Günü'nü kutladı. Nezaket ziyaretlerinden dolayı personeline teşekkür eden Başkan Kayda, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

        Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, belediye personelini makamında ağırladı. Belediye personelleri, eğitimci bir belediye başkanı olan Zeki Kayda'nın Öğretmenler Günü'nü kutladı. Başkan Kayda da bu özel gününü kutlayan personeline teşekkür etti. Belediye personeli daha sonra yine eğitim camiasından gelen Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu ile İbrahim Karaca'yı da ziyaret ederek, Öğretmenler Günü'nü kutladı. Öte yandan Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şentürk de Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'yı makamında ziyaret ederek, Öğretmenler Günü'nü kutladı. Ülkü Ocakları eğitim birim başkanları ile ziyareti gerçekleştiren Ocak Başkanı Şentürk, Başkan Kayda'ya çiçek takdim etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Kayda, Salihli Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şentürk ile eğitim birim başkanlarına teşekkür etti.

        (BA-ÖND-Y)

        25.11.2017 12:56:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa