Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çavdarhisar'da Penkalas Çayı ıslah edilecek

        (Fotoğraflı)

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesinde, üzerinde beş eski Roma köprüsü bulunan Penkalas Çayı'nın ıslah edileceğini belirtildi.

        Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer, yaptığı açıklamada, söz konusu çalışma için DSİ Bölge Müdürü'nü ziyaret ettiğini dile getirdi.

        Başer, "Çayın adını aldığı Penkalas köprüsü dahil diğer köprülerimiz şuan aslına uygun restore edilmektedir. Çalışmalarımız Çavdarhisar turizmi için oldukça önemli. Bu kapsamda tarihi köprülerin bulunduğu Penkalas Çayı'nın ıslah çalışmalarını görüşmek için, DSİ Bölge Müdürümüz Murat Gül'ü, Çavdarhisar Kaymakamımız Kadir Yurdagül'le birlikte makamında ziyaret ettik. Onaylanan yer altı sulama sistemi ve Penkalas çayı ıslah çalışmaları içeren projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. İnşallah Çavdarhisar için önümüzdeki aylar çok güzel olacak'' ifadelerini kullandı.(YD-EFE)

        25.11.2017 10:46:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa