Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ceylanpınar'da polis hatalı park yapan sürücülere ceza yağdırdı

        (Fotoğraflı)

        Uğur Kuş

        ŞANLIURFA (İHA) - Suriye'nin Rasulayn ilçesinin sınır komşusu olan Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde görev yapan trafik polisleri araçlarını park yasağı olan yerlere park eden sürücülere göz açtırmıyor.

        Ceylanpınar ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı olarak görev yapan Trafik Denetleme Büro Amirliğine bağlı ekipler ilçede park yasağını ihlal eden araç sürücülerine cezai işlem uygularken, araçlarını uzun süre trafik polislerinin ikazına rağmen kaldırmayan sürücülerin araçları çekici vasıtasıyla yedi emine çekildi. Araçların gelişigüzel parkları nedeniyle itfaiye ve ambulansların bile yetişmesi gereken yerlere geç ulaştığını belirten polisler, araçların park yasağı olan yerlere araçlarını park eden araçlara cezai işlem uygulamaya devam edeceklerini ifade ettiler.

        (UK-SD-Y)

        25.11.2017 08:55:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa