Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kızıltepe'de 3 bin 500 kişilik düğün

        (Fotoğraflı)

        Diler Erbeyi

        MARDİN (İHA) - Mardin'in Kızıltepe ilçesinin tanınmış isimlerinden Mehmet Salih Kahraman'ın oğlunun düğünü siyasi parti lideri ve temsilcilerini bir araya getirdi.

        3 bin 500 kişinin katıldığı düğünde davetlilere Mardin'in meşhur yemeği hamis ikram edildi.

        Kızıltepe'nin tanınmış isimlerinden olan Mehmet Salih Kahraman'ın oğlunun düğünü siyasi parti lider ve temsilcilerini bir araya getirdi. Düğüne SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Mardin eski Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, Van eski Milletvekili Fethullah Erbaş, Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) GİK Üyesi Mahmut Kılınç, AK Parti Mardin İlçe Başkanı Faruk Kılıç, aşiret liderleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile yaklaşık 3 bin 500 kişi katıldı. Düğünde davetlilere Mardin'in meşhur hamis yemeği ikram edildi.

        "İslam adına öldürmeye kalkıyorlar"

        SP Lideri Temel Karamollaoğlu, yaptığı konuşmada, Mısır'ın Sina Yarımadasında bir camiye düzenlenen ve 235 insanın hayatını kaybettiği terör saldırısına değinerek, "Ölüm nerede olursa olsun tasvip etmemiz mümkün değil. Özelliklede camideki insanları bir de üstelik bir kısmı güya İslam adına öldürmeye kalkıyorlar, öldürüyorlar, katlediyorlar. Bunlar hakikaten korkunç hadiseler. Her yerde meydana gelebilir. Çoluk çocuk, kadın erkek, hiç fark etmiyor. Mısır'da böyle bir patlamanın meydana gelmesi hepimizi üzdü. Bu Türkiye'de de meydana gelse aynı, hatta Amerika'da, Avrupa'da da meydana gelse aynı" dedi.

        (DLR-ÖZ-Y)

        24.11.2017 22:41:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa