Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Kayda'dan meslektaşlarına çiçekli kutlama

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Manisa'nın Salihli ilçesinin eğitimci belediye başkanı Zeki Kayda, her yıl olduğu gibi bu yıl da öğretmenleri unutmadı.

        İlçe merkezi ile mahallelerde görev yapan tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü çiçeklerle kutlayan Belediye Başkanı Zeki Kayda, kendisinin de bir eğitimci olduğunu vurgulayarak, "Bugünün anlamını hepimiz çok iyi biliyoruz. Öğretmenlerimiz gerçekten kutsal bir görevi yerine getiriyor. Başta başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere toplumun mimarı, geleceğimizin yol göstericisi fedakâr öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" dedi. Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu ve Salihli Belediyesi çalışanları, ilçe merkezi ile mahallelerde bulunan okulları ve kurumları ziyaret ederek, öğretmenlere Belediye Başkanı Zeki Kayda adına çiçek takdim etti. Salihli Belediyesi'nin her yıl öğretmenleri onurlandırdığını ve hiç unutmadığını belirten öğretmenler de teşekkür ederek, Belediye Başkanı Zeki Kayda'nın Öğretmenler Günü'nü kutladı.

        (BA-ÖND-Y)

        24.11.2017 18:40:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa