Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fadıloğlu Öğretmenlerle bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Şehitkamil Belediyesi bünyesinde bulunan aile merkezlerinde görev yapan öğretmenler için 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinliği düzenlendi.

        Öğretmenlere karanfil armağan eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, aile merkezlerinde görev yapan öğretmenlerin şahsında tüm öğretmenlerin özel gününü tebrik etti.

        İlçenin farklı noktalarında görev yapan öğretmenler, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen '24 Kasım Öğretmenler Günü' kutlama etkinliğinde bir araya geldi. Etkinliğe, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil ilçe Müftüsü Ömer Keskin, Şehitkamil Belediyesi bünyesinde görev yapan öğretmenler katıldı. Program bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

        "Öğretmenler, öğrencilerin rol modelleridir"

        Programın açılış konuşmasını yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, öğretmenlere hitaben, "Ben öncelikle 24 Kasım Öğretmenler Gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum. Sağlık ve sıhhatle nice yıllar diliyorum. Doğumdan ölüme, öğrenmenin yaşı yoktur. Belediye olarak insanın doğumundan ölümüne kadar hizmet silsilelerini devam ettiriyoruz. Ancak sizler vasıtasıyla da bireylerimizin eksik kalan noktalarına katkı koymaya sizlerle birlikte gayret gösteriyoruz. Burada hep birlikte büyük bir aileyiz. Bu ailenin A grubu, B grubu, C grubu gibi bir ayrım gayrımı yoktur. Burada Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü ile hep birlikte büyük bir aileyiz. Çünkü hepimizin bu millete 'nasıl hizmet edebiliriz' diye bir derdi var. Özellikle de siz saygıdeğer öğretmenlerimiz, işlemesi en zor olan mevzuyu işliyorsunuz. Yani bir ete kemiğe ruh verilmiş ama bu ruhu şekillendirmek adına sizlere çok büyük görevler düşüyor. Öğretmenler rol modellerdir. Nasıl ilkokula başladığımızda öğretmenin tavrını kollayıp, gözleyip ona göre kendimize rol model belirliyorsak, her nokta da okuma-yazma öğretirken dahi belirli yaşta belki de sizin yaşınızdan büyük birisini eğitirken, sizin ona neler kattığınızı hep birlikte sizler de izliyorsunuzdur. Bizden sonraki nesillerin daha müreffeh bir ülkede yaşamaları adına çok çalışacağız, çok üreteceğiz. Daha nitelikli bireylerin bizden sonraki nesillerde daha ileri noktalara taşımaya gayret göstereceğiz. Ben, bu faaliyetlerde emeği geçen tüm hocalarımızı kutluyorum. Görevi başında şehit olan tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum. Yine görevi başında gazi olan tüm öğretmenlerimize sağlıklı günler diliyorum. Siz değerli hocalarımızın huzurunda da tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum" ifadelerini kullandı.

        Etkinlikte öğretmenler adına konuşan Şehitkamil Belediyesi Spor Merkezleri Eğitmeni Canan Sever ise, "Öncelikle takvim yaprakları her yıl 24 Kasım'ı gösterdiğinde bizleri unutmayan, kutsal öğretmenlik mesleğine duyduğu saygıyı her zaman dile getiren, eğitimin ve öğretimin her alanında büyük emekleri ve destekleri olan saygıdeğer Belediye Başkanımıza tüm öğretmenlerimiz adına teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

        Yapılan konuşmaların ardından Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, tüm öğretmenler adına Canan Sever'e çiçek takdiminde bulunurken, programa katılan öğretmenlere çeşitli hediyeler sundu.

        (AKG-SD-Y)

        24.11.2017 18:14:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa