Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Tekin, sergiyi ziyaret etti, eşiyle birlikte gözleme yaptı

        (Fotoğraflı)

        Ertuğrul Yüksel

        ZONGULDAK (İHA) - Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Alaplı Çekmen Bezi Sanat ve Yaşam Derneği'nin Yeni Belediye Dükkanlarında açtığı sergiyi ziyaret ederek, sergi kapsamındaki gözleme yapan kadınlar ve Ressam Aydın Yılmaz'ın resim sergisini gezdi.

        Eşi Aysel Tekin ile birlikte gözleme sacının başına geçen Başkan Tekin, bir gözlemeyi de kendisi pişirerek, kendisiyle birlikte gelen ziyaretçilere ikram etti. Kendisi ve eşinin de köy çocuğu olduğunu, bu işlere yabancı olmadıklarını ifade eden Başkan Tekin, "Bizim evimizde halen, köy evlerinde yapılan bir takım yiyecekler, evde hazırlanır. Gözleme de yapılır, yufka da açılır, reçel ve marmelat da yapılır." Dedi.

        Dernek Başkanı Recep Tufan'ı ve Dernek üyelerini de da çekmen bezini ekonomiye kazandırdığı için tebrik eden Başkan Tekin, "Yöremiz ekonomisi açısından da önemli bir çalışma yapıyorsunuz. Biz de elimizden geldiğince sizlere destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

        Alaplı Çekmen Bezi Sanat ve Yaşam Derneği Başkanı Recep Tufan da, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin'e Dernek faaliyetleri için yer tahsisinden ve diğer desteklerinden dolayı teşekkür etti.

        Başkan Tekin ve eşi, Ressam Aydın Yılmaz'ın sergisini de ziyaret ederek, eserlerle ilgili bilgi aldı.

        (EY-OA-Y)

        24.11.2017 18:04:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa