Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Birlik Haber Sen Genel Başkanı Budak Erzincan'da

        (Fotoğraflı)

        Abdullah Aslan

        ERZİNCAN (İHA) - Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Başkanı Ömer Budak ve beraberindeki heyet teşkilat çalışmaları kapsamında Yozgat ve Sivas'ın ardından Erzincan İl başkanlığına ve çalışanları ziyaret ettiler.

        Türkiye geneli bütün illeri gezmeyi hedefleyen Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Bekar, Erzincan, Sivas ve Yozgat illerine giderek Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları hizmet kolunda görev yapanlarla görüşerek, bir takım ziyaretlerde bulundular.

        Memur-Sen Erzincan İl Temsilciliklerini makamlarında ziyaret eden heyet burada Memur-Sen'in çalışmaları hakkında da bilgi aldı. Ardından Erzincan'da PTT Başmüdürü Metin Ağdaş'ı, PTT Merkez Müdür Vekili Nihat Işık'ı , PTT Eğitim Merkezi Müdür Vekili Adnan Cihanbaş'ı ve PTT Refahiye Müdürü Orhan Çiftci'yi makamlarımda ziyaret ettiler.

        Birlik Haber-Sen'in Erzincan'daki temsilcileriyle uyum içinde çalıştıklarını belirten PTT Başmüdürü Metin Ağdaş çalışanların daha iyi şartlarda görev yapmaları için çaba harcadıklarını söyledi.

        Birlik Haber Sen'in TRT, PTT, RTÜK, BYEGM gibi kurumlarda çalışanların üyesi olduğunu belirten Budak, tüm iş kollarında yetkili sendika olduklarını söyledi.

        Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, yetkili sendika olarak teşkilat çalışmaları kapsamında Türkiye geneli bütün illeri gezdiklerini ve hizmet kollarındaki çalışanlar ile bir araya geldiklerini ifade ederek, "Biz genel yetkili sendika olarak hizmet kolumuzdaki çalışanlarla bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Ayrıca saha çalışmalarımıza önem veriyoruz. Sahada yaşananları ancak oralara gederek görebilirsiniz. Bizde bunu çok iyi biliyoruz. Sendika olarak hizmet kolumuzda ki kamu çalışanlarının sorun ve sıkıntılarını çalıştıkları kurumlarıyla ilgili önerilerini bizzat olara giderek bire bir öğreniyoruz. Çalışmalarımız sonucu yaşanan sıkıntıları, aksaklıkları, talep ve önerileri bir rapor haline getirerek yetkili makamlara sunuyoruz. PTT en önemli sorun personel eksikliği. PTT'ye 4 bin 500 eleman alınacaktı. KESK'e bağlı Haber Sen'in itirazı ile bu durduruldu. Ancak bin 750 kişinin mülakatları, güvenlik soruşmaları tamamlanmış, çalışacakları iller belli olmuştu. Bu arkadaşlarımız yeni illerine taşınmış ve işe başlamayı bekliyordu. Çok büyük bir mağduriyet var. Bu mağduriyetin giderilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

        Genel Başkan Vekili ve Genel Başkan Yardımcıları ile Yozgat,Sivas ve Erzincan'da bir dizi ziyaret gerçekleştiren Budak, üyelerinin illerdeki sorunlarını da not alarak ilgileneceklerini sözlerine ekledi.

        Birlik Haber-Sen Erzincan İl Temsilcisi Mustafa Sevilir, Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Bekar'ın ziyaretlerinden duyduğunu memnuniyeti belirterek," PTT çalışanları personel arasında maaş farklarının ortadan kaldırılmasını ve eğer fark olacaksa çalışan ile çalışmayanlar arasında farkın olmasını istiyor. PTT Çalışanı eşit işe eşit ücret talep ediyor. Genel Başkanımıza sahadaki sorunların en başında gelen eşit işe eşit ücret konusu olduğunu söyledik. Ayrıca PTT Şubelerinin açılmasının önemli olduğunu bu acılan şubelerimize personel açıklığının giderilmesi için Genel Müdürlükten alımların hızlandırılmasın talep ettik. Şu anda Erzincan'da en önemli eksiğimiz 3 araç ve 5 adet motorun acilen çözülmesi gerektiğini ve sorunun giderilmesi hakkında destek istedik."dedi.

        Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Bekar, Erzincan'daki temaslarının ardından Erzurum'a geçtiler.

        (AA-AT-Y)

        24.11.2017 17:43:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzincan İlçeleri
        Tüm Erzincan Haberleri
         Erzincan

        Erzincan

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa