Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        7 Aralık Üniversitesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ali Dağ

        KİLİS (İHA) - KİLİS (İHA) Kilis 7 Aralık Üniversitesi Muallim Rıfat Eğitim Fakültesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel bir etkinlik gerçekleştirildi.

        Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe 7 Aralık Ünversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhammet Ruhat Yaşar, Emekli Öğretmenler Şenel Özköseler ve Ökkeş Özköseler, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

        Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını Rektör Yardımcısı ve aynı zamanda Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Ruhat Yaşar yaptı. Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun yaptığı konuşmada, insanların hayatlarındakii ilk öğretmenin anneler olduğundan bahsederek kendisine anne şefkatiyle yaklaşan ve programa katılan ilkokul öğretmeni Şenel Özköseler'e şükranlarını sundu.

        Rektör Karacoşkun Yunus Emre'nin "Sevelim sevilelim" sözünden yola çıkarak öğretmenlerimizin öncelikli olarak insan olmayı, merhametli olmayı öğretmeleri gerektiğini belirtti. Rektör Karacoşkun, yalnızca bir güne sığdırılmayıp öğretmenlerimizin her gün saygıyla anılması gerektiğini dile getirdi.

        Program, Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği 3. sınıf öğrencisi Hilal İmam'ın "Köy Öğretmenleri" isimli bir şiir, öğretim elemanlarından Arş. Gör. Bekir Sıttık Kılıç'ın bir hikâye, Sınıf Öğretmenliği 3. sınıf öğrencisi Merve Kersentaş'ın "Çocuklarım" isimli bir şiir ve Türkçe öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi Meryem Albayram'ın "Seninle Her Mevsim Bahar Öğretmenim" isimli şiirleri okumalarıyla devam etti.

        Ardından üniversitemiz Müzik Bölümü öğretim elemanlarından Okutman Özgüç Acun Arslan tarafından gitar dinletisi gerçekleştirildi.

        Programın özel konukları olan Emekli Öğretmenler Şenel Özköseler ve Ökkeş Özköseler, genç öğretmen adaylarına öğretmenlik tecrübelerinden bahsettiler.

        Program sonunda Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Özköseler çiftine çiçek ve plaket verdi.

        (MAD-SD-Y)

        24.11.2017 17:31:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kilis İlçeleri
        Tüm Kilis Haberleri
         Kilis

        Kilis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa