Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mezitli Belediyesi, depremzedelere kıyafet gönderdi

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mezitli Belediyesi, geçtiğimiz günlerde Irak-İran sınırında meydana gelen 7,3 büyüklüğündeki depremden olumsuz etkilenen çocuk ve kadınlara kıyafet gönderdi.

        Irak-İran sınırında yaşanan deprem felaketi nedeniyle olumsuz etkilenen depremzedelere Mezitli Belediyesi de yardım elini uzattı. Mezitli Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı depoda bulunan yeni ve hiç kullanılmamış kıyafetler, belediye personeli tarafından paketlenerek hazır hale getirildi. Hazırlanan paketler, yardım tırına yüklenip depremzedelere ulaştırılmak üzere yola çıktı.

        Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, doğal afetlerin insanlık dramı olduğunu ifade etti. Depremlerde duyulan acının derin olduğunu ve bu tür olaylarda belediye olarak tüm gayreti gösterdiklerini dile getiren Başkan Tarhan, "Yaşanan doğal afetlerde insanların dayanışma içerisinde olması gerekiyor. Belediye olarak da duyarsız kalmamız mümkün değil. Bu nedenle Irak-İran sınırında yaşanan depremde kadın ve çocuklara kıyafet yardımında bulunduk. Yaşanan depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum" dedi.

        (KYM-Y)

        24.11.2017 17:18:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa