Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dargıl'da dere temizlik çalışmaları başladı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Gördes İlçesi'ne bağlı Dargıl Mahallesi'nde dere temizlik çalışmalarına başladı.

        MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde başlattığı dere ve menfezlerde yaptığı temizlik çalışmalarını sürdürüyor. MASKİ, Gördes İlçesi'ne bağlı Dargıl Mahallesi'nde de dere temizlik çalışmalarını başlattı. Mahallede toplamda 900 metrelik alanda başlatılan temizlik çalışmasında, vatandaşların yaklaşan kış mevsiminde sıkıntı yaşamasının önüne geçiliyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışma tamamlandığında, yağışlı havalarda yaşanabilecek taşkın riski ortadan kaldırılarak suyun sağlıklı bir şekilde akışı sağlanacak.

        Dargıl Mahalle Muhtarı Ferhan Gürer, "Mahallemizde bulunan dereden taşan su çevreye zarar veriyordu. Aynı zamanda derenin içinde biriken pisliklerden dolayı görüntü kirliliği de olmuştu. Sağolsun MASKİ ekipleri bir telefonumuzla anında geldiler ve dere temizlik çalışmalarımız başladı. Artık yağmurlu havalarda deremiz taşmayacak. MASKİ'nin çalışmalarından çok memnunuz. Vatandaşımız bu zamana kadar görmediği hizmetleri MASKİ sayesinde görüyor. Sıkıntılarımıza anında cevap veriyorlar. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

        (SC-Y)

        24.11.2017 17:10:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa