Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cankutaran ve Tarhan, Şehit Doğan'ın 7 yemeğine katıldı

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Ağrı'nın Eleşkirt ilçesi kırsalında geçen hafta güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş İsmail Hakkı Doğan anısına '7 yemeği' düzenlendi. Mezitli ilçesinin Doğlu Köyü'nde düzenlenen yemeğe, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu ve Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da katıldı.

        Kuran-ı Kerim okunarak, duaların edildiği yemekte, Genel Başkan Yardımcısı Cankurtaran ve Başkan Tarhan şehidin annesi ve eşiyle görüşerek acılarını paylaştı. Uzman Çavuş İsmail Hakkı Doğan'ın emanetine sahip çıkmanın en büyük görevleri olduğunu ifade eden Tarhan, "Bizim için canını ortaya koyan bu yiğit evladımıza en büyük teşekkür geride kalanlara sahip çıkarak olacaktır. Bu konuda gereken her şeyi yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

        (KYM-Y)

        24.11.2017 17:09:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa