Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli'de '24 Kasım Voleybol Turnuvası' düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Manisa'nın Salihli ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen '24 Kasım Voleybol Turnuvası'nda şampiyon Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.

        Salihli Belediye Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvaya 10 okuldan 100 öğretmen katılırken, final maçları sonunda rakibi Fen Bilimleri Koleji'ni 2-0 yenen Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyon olurken, Karayahşi Ortaokulu 3'üncü, Ahmet Yesevi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 4'üncü oldu. Belediye Spor Salonu'nda düzenlenen törende dereceye giren okullara kupaları verildi.

        Törende konuşan Salihli Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen turnuvaya katılan tüm öğretmenlere teşekkür etti.

        Salihli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Oktay Ayaz ise, Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenledikleri turnuvanın coşkulu bir şekilde tamamlandığını belirterek, turnuvayı geleneksel hale getireceklerini söyledi.

        (BA-SC)

        24.11.2017 17:03:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa