Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        NCR'den Öğretmenler Günü Kutlaması

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - 24 Kasım Öğretmenler günü münasebeti ile NCR Hastanesi yönetimi Ülger Kepkep Ortaokulunda görev yapan öğretmenleri ziyaret etti.

        NCR hastanesi, Okul Müdürü Erol Ağkale, Müdür Yardımcısı Özkan Kaya, Müdür Yardımcısı Nahsen Çiftçi ve tüm okul öğretmenlerinin 24 Kasım Öğretmenler gününü çiçeklerle ve hediyelerle kutladı. Okul Müdürü Erol Ağkale, NCR İnternational Hospital yönetimine ve yöneticilerine bu özel günlerini unutmadıkları için teşekkür etti.

        İlk defa bir sağlık kurumunun okullarını ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladığını söyleyen Ağkale, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade etti. Müdür Ağkale, Sağlık ve Eğitim anlamında yürütülecek ortak projeler için işbirliğine hazır olduklarını dile getirdi.

        (LO-SD-Y)

        24.11.2017 16:51:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa