Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğretmenler Günü Oryantiring Yarışması yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Resul Özdil

        OSMANİYE (İHA) - Osmaniye'de, Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Oryantiring İl Temsilciliği tarafından, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında oryantiring yarışması gerçekleştirildi

        Bu yıl altıncısı yapılan Oryantiring İl Yarışmaları Fakıuşağı Kampüsü ve Tosyalı Spor Kompleksi çevresinde gerçekleştirildi.

        7 okuldan 211 sporcunun katıldığı yarışma kız erkek olmak üzere minikler küçükler, yıldızlar gençler ve büyükler kategorisinde gerçekleşti. Yarışma sonunda dereceye giren sporculara madalya verildi.

        Oryantiring İl Temsilcisi Mustafa Köşeli, böyle bir etkinlikle ve katılımcı sayısıyla öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlamak ve yediden yetmişe herkesin yapabileceği bir spor dalı olan oryantirige dikkat çekmek istediklerini belirtti. Köşeli, "Koşarak satranç oynamak olarak da kabul edilen oryantiringin, 24 Kasım Öğretmenler Günü yarışmalarına katılan ve katkı veren herkese teşekkür ederiz" dedi.

        (RSL-Y)

        24.11.2017 16:49:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Osmaniye İlçeleri
        Tüm Osmaniye Haberleri
         Osmaniye

        Osmaniye

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa