Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mülteciler Komiserliği üyeleri Antalya'da

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği İzmir Ofis görevlileri, Antalya'da yaşayan mülteciler hakkında bilgi aldı.

        Sivil Düşünce Derneği yöneticileri ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği İzmir Ofis görevlileri Taylan Dağcı ve Ezgi Ergenç'in katılımlarıyla Antalya'da yaşayan mülteciler hususunda bilgi paylaşımında bulundular. Dernek Başkanı Hidayet Gültekin, "günümüzde sivil toplum kuruluşlarının öneminin giderek artması ve toplum içinde vazgeçilmez bir kurum haline gelmeleri sebebiyle bir takım sorumluluklar üstlenmesi gerekir. Bu nedenle STK'lar, toplumsal sorunların çözümüne ve çağdaş yaşam standardının gelişmesine yönelik çeşitli strateji ve projeler ortaya koymakta" dedi.

        Taylan Dağcı da Antalya'da bulunan 541 Suriyeli mülteciye dair çalışmaları merak ettiklerini ifade etti. Ezgi Ergenç de Antalya'nın, Aydın, Muğla gibi İzmir ofisine bağlı olduğunu Antalya da ilk kez bir STK ile buluştuklarını belirtti.

        (SÇ-SÇ-Y)

        24.11.2017 16:47:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa